Over ons

 

 

Wil je niets over Navacqs missen en altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten, medewerkers of evenementen? Op onze nieuwsfeed bieden we u een uitgebreid overzicht van alles wat er in ons bedrijf gebeurt. Ontdek de nieuwste productinformatie, blijf op de hoogte van belangrijke bedrijfsnieuws en wees de eerste die hoort over spannende personeelsveranderingen. Daarnaast delen we hier interviews met onze medewerkers en doen we verslag van onze gezamenlijke uitstapjes. Onze nieuwsfeed houdt u altijd op de hoogte en geeft u een kijkje achter de schermen bij Navacqs. Kom regelmatig terug om niets te missen!

 

Nieuwspagina Navacqs

 

Navacqs team

Bij Navacqs geloven wij dat alleen de beste producten goed genoeg zijn om fraude, schade en diefstal te voorkomen. Daar hoort wat ons betreft een uitmuntende service bij. Het gemotiveerde team streeft iedere dag weer om klanten naar volle tevredenheid te helpen. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Van veilige verzegelingen tot robuuste containersloten en van duurzame stuwzakken tot gecertificeerde Container Lashing Equipment.

Het Navacqs team staat klaar om te helpen bij ieder vraagstuk!

Aan de basis van Navacqs staat een hecht team van mensen die zich iedere dag maximaal inzet om klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. We geloven allemaal dat je iedere dag een beetje beter kunt zijn dan gisteren. Onze proces- en servicegerichte werkwijze uit zich door de menselijke factor. Navacqs bestaat namelijk uit een gemêleerd team van man & vrouw, jong & iets minder jong, waarbij spontaniteit en collegialiteit fundamenteel en vanzelfsprekend zijn.

 

 

Eigen magazijn met ruime voorraad

Door de jaren heen heeft Navacqs een compleet assortiment veiligheidsproducten samengesteld. Een assortiment waar wij trots op zijn. Ieder product is ontwikkeld voor specifieke doelstellingen en natuurlijk met uiterste zorg geselecteerd. De productrange van Navacqs bestaat uit de volgende productcategorieën:

De dynamische wereld van veiligheid en zekerheid staat niet stil. Naast onze ruime voorraad in Rotterdam zijn wij dan ook altijd op zoek naar nog betere oplossingen.

Oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Navacqs magazijn

Dennis en Ramona

Tot uw dienst

Aan de basis van Navacqs staat een hecht team van mensen die zich iedere dag maximaal inzet om u als klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn. We geloven allemaal dat je iedere dag een beetje beter kunt zijn dan gisteren. Onze proces- en servicegerichte werkwijze uit zich door de menselijke factor. Navacqs bestaat namelijk uit een gemêleerd team van man & vrouw, jong & iets minder jong, waarbij spontaniteit en collegialiteit fundamenteel en vanzelfsprekend zijn.

Dennis en Ramona zijn ons sales duo. De mensen die samen met u nadenken over structurele oplossingen, oplossingen op maat, of waar u dan ook maar behoefte aan heeft. Ze nodigen u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Of ze stappen in de auto en komen bij u op bezoek.

Benieuwd naar het team achter Navacqs? Klik hier

Sinds 1987

De kenmerkende naam Navacqs is afgeleid van Naval Container Equipment and Services. Vanuit deze maritieme achtergrond hebben wij onze visie verder ontwikkeld en zijn uitgegroeid tot toonaangevend internationaal bedrijf in veiligheidsproducten. We passen onze kennis en ervaring vandaag de dag toe in nagenoeg iedere branche. Voor iedere toepassing hebben wij een passend product om fraude, schade en diefstal te voorkomen.

Meer weten over de historie van Navacqs? Lees hier de uitgebreide historie

Een blik op de toekomst

Het continu verbeteren van onze processen om veiligheid en zekerheid te borgen is ons bestaansrecht. Navacqs omarmt het digitale tijdperk door het online bestelproces voor u als klant continu te verbeteren. Tevens maakt dit het registreren van belangrijke bestelinformatie eenvoudiger, om bijvoorbeeld de uniekheid van onze verzegelingen te garanderen. Alles om het u zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Maar weet u waar wij écht blij van worden? Als we horen dat er weer een tevreden klant blij is. Dat is onbetaalbaar. Bent u benieuwd wat andere klanten over ons vertellen? Lees hier alle reviews.

Contactgegevens van Navacqs

Navacqs Seal Suppliers B.V.
Albert Plesmanweg 107 A
3088 GC Rotterdam
T. +31 (0) 10-4950000
E. sales@navacqs.be

Bezoek onze contactpagina voor alle contactgegevens