Over ons

Hier vind je meer informatie over ons. Over onze producten, service, mensen en ons gedachtegoed. Wij vinden dat alleen de beste producten goed genoeg zijn om fraude, schade en diefstal te voorkomen. Daar hoort wat ons betreft een uitmuntende service bij. Ons gemotiveerde team streeft iedere dag weer om u als klant naar volle tevredenheid te helpen. Dankzij jarenlange kennis en expertise kunnen wij altijd een passende oplossing bieden. Van veilige verzegelingen tot robuuste containersloten en van duurzame stuwzakken tot gecertificeerde Container Lashing Equipment. Het Navacqs team staat klaar om te helpen bij uw vraagstuk.

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures maar mocht je geïnteresseerd zijn bij ons te werken ben je altijd welkom om contact op te nemen.

Navacqs team

Navacqs magazijn

Eigen magazijn met ruime voorraad

Door de jaren heen heeft Navacqs een compleet assortiment veiligheidsproducten samengesteld. Een assortiment waar wij trots op zijn. Ieder product is ontwikkeld voor specifieke doelstellingen en natuurlijk met uiterste zorg geselecteerd. De productrange van Navacqs bestaat uit de volgende productcategorieën:

De dynamische wereld van veiligheid en zekerheid staat niet stil. Naast onze ruime voorraad in Rotterdam zijn wij dan ook altijd op zoek naar nog betere oplossingen. Oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Tot uw dienst

Aan de basis van Navacqs staat een hecht team van mensen die zich iedere dag maximaal inzet om u als klant op de best mogelijke manier van dienst te zijn. We geloven allemaal dat je iedere dag een beetje beter kunt zijn dan gisteren. Onze proces- en servicegerichte werkwijze uit zich door de menselijke factor. Navacqs bestaat namelijk uit een gemêleerd team van man & vrouw, jong & iets minder jong, waarbij spontaniteit en collegialiteit fundamenteel en vanzelfsprekend zijn.

Benieuwd naar de mensen achter Navacqs? Klik hier

Dennis _ Ramona Navacqs

Sinds 1987

De kenmerkende naam Navacqs is afgeleid van Naval Container Equipment and Services. Vanuit deze maritieme achtergrond hebben wij onze visie verder ontwikkeld en zijn uitgegroeid tot toonaangevend internationaal bedrijf in veiligheidsproducten. We passen onze kennis en ervaring vandaag de dag toe in nagenoeg iedere branche. Voor iedere toepassing hebben wij een passend product om fraude, schade en diefstal te voorkomen.

Meer weten over de historie van Navacqs? Lees hier de uitgebreide historie

Een blik op de toekomst

Het continu verbeteren van onze processen om veiligheid en zekerheid te borgen is ons bestaansrecht. Navacqs omarmt het digitale tijdperk door het online bestelproces voor u als klant continu te verbeteren. Tevens maakt dit het registreren van belangrijke bestelinformatie eenvoudiger, om bijvoorbeeld de uniekheid van onze verzegelingen te garanderen. Alles om het u zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken.

Maar weet u waar wij écht blij van worden? Als we horen dat er weer een tevreden klant blij is. Dat is onbetaalbaar. Bent u benieuwd wat andere klanten over ons vertellen? Lees hier alle reviews.

Contactgegevens van Navacqs

Navacqs Seal Suppliers B.V.
Albert Plesmanweg 107 A
3088 GC Rotterdam
T. +31 (0) 10-4950000
E. sales@navacqs.be

Bezoek onze contactpagina voor alle contactgegevens