De voordelen van Navacqs op een rij

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Éen van de voordelen van Navacqs is dat wanneer u bestelt op werkdagen voor 16:00 uur, wij de bestelling de volgende werkdag al laten bezorgen. Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad en kunnen dan ook direct geleverd worden. Bestellingen die u op zaterdag of zondag plaatst, ontvangt u op de dinsdag daarop. U kunt ook zelf een datum selecteren wanneer u de bestelling op een ander moment dan “zo snel mogelijk” wenst te ontvangen. De optie om een andere leverdatum te selecteren is beschikbaar bij het afrekenen in de Navacqs webshop.

bestelling

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf € 150,- excl. BTW!

Dankzij de nauwe samenwerkingen tussen Navacqs en gerenommeerde partijen als UPS en Transmission bieden wij een gratis verzending aan bij orders van minimaal € 150,00 excl BTW. Iedere zending wordt uiteraard voorzien van een unieke Track & Trace code, zodat u op ieder moment uw bestelling kunt volgen. Daarnaast is het inzichtelijk wanneer en door wie de bestelling in ontvangst is genomen. Zo laten we niets aan het toeval over en ervaart u één van de vele voordelen van Navacqs.

Ook profiteert u van een snelle en betrouwbare levering via deze partijen. Wanneer u besteld op werkdagen voor 16:00 wordt de bestelling de volgende werkdag al afgeleverd op het door u aangegeven afleveradres in Nederland, België en het westen van Duitsland. Buiten deze regio is de levertijd doorgaans 2-3 werkdagen.

Persoonlijke klantenservice!

Zijn er vragen vragen of heeft u deskundig advies nodig omtrent het voorkomen van fraude, schade en diefstal? U kunt ons op ieder moment van de dag e-mailen op sales@navacqs.nl. U kunt natuurlijk ook bellen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 op telefoonnummer 010-4950000.

Review

Sample

Gratis Samples bij u bezorgd!

Bij een groot deel van de producten van Navacqs is het mogelijk geheel vrijblijvend en zonder kosten een aantal samples te ontvangen. Hiermee kunt u eerst het product uitvoerig testen en concluderen of het product geschikt is voor uw specialistische toepassing/applicatie. Éen van de voordelen van Navacqs is dat we een grote voorraad hebben waardoor we in de gelegenheid zijn u op korte termijn van samples te voorzien.

Bij ieder product waar het mogelijk is een sample aan te vragen, is een button aanwezig. Wanneer u op de button klikt, kunt u uw gegevens invoeren en de aanvraag verzenden. Na ontvangst van de aanvraag zorgt Navacqs ervoor dat de samples direct verstuurd worden. Wanneer u aangeeft voor welke toepassing het product geschikt moet zijn, kunnen wij eventuele alternatieven toevoegen aan het sample pakket om zo tot de juiste oplossing te komen.

Mocht de product pagina niet voorzien zijn van een sample aanvraag button kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

SSL Gecertificeerd!

De website van Navacqs is voorzien van een SSL certificaat. Dit wil zeggen dat alle gegevens tussen de website en de webserver veilig verstuurd worden. Hiermee wordt ook uw persoonlijke data veilig verstuurd naar de webserver zodat onbevoegde deze gegevens niet kunnen onderscheppen. Voor de betaling van uw order wordt u doorgestuurd naar de extra beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay.

Het SSL certificaat is te herkennen aan de URL van de website. Iedere pagina van Navacqs start dan ook met https:// in plaats van http://. In veel browsers wordt duidelijk aangegeven wanneer er een SSL verbinding actief is. In Google Chrome kleurt het eerste gedeelte namelijk in de kleur groen. Ook in Safari is een hangslot weergeven.

Om het certificaat te bekijken klikt u op het hangslot in de adresbalk (URL balk) en kunt u de gegevens verifiëren.

SSL