De voordelen van Navacqs op een rij

Gratis Samples bij u bezorgd!

Bij een groot deel van de producten van Navacqs is het mogelijk geheel vrijblijvend en zonder kosten een aantal samples te ontvangen. Hiermee kunt u eerst het product uitvoerig testen en concluderen of het product geschikt is voor uw specialistische toepassing/applicatie.

Bij ieder product waar het mogelijk is een sample aan te vragen, is een button aanwezig. Wanneer u op de button klikt, kunt u uw gegevens invoeren en de aanvraag verzenden. Na ontvangst van de aanvraag zorgt Navacqs ervoor dat de samples direct verstuurd worden. Wanneer u aangeeft voor welke toepassing het product geschikt moet zijn, kunnen wij eventuele alternatieven toevoegen aan het sample pakket om zo tot de juiste oplossing te komen.

Mocht de product pagina niet voorzien zijn van een sample aanvraag button kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

SSL Gecertificeerd!

De website van Navacqs is voorzien van een SSL certificaat. Dit wil zeggen dat alle gegevens tussen de website en de webserver veilig verstuurd worden. Hiermee wordt ook uw persoonlijke data veilig verstuurd naar de webserver zodat onbevoegde deze gegevens niet kunnen onderscheppen. Voor de betaling van uw order wordt u doorgestuurd naar de extra beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay.

Het SSL certificaat is te herkennen aan de URL van de website. Iedere pagina van Navacqs start dan ook met https:// in plaats van http://. In veel browsers wordt duidelijk aangegeven wanneer er een SSL verbinding actief is. In Google Chrome kleurt het eerste gedeelte namelijk in de kleur groen. Ook in Safari is een hangslot weergeven.

Om het certificaat te bekijken klikt u op het hangslot in de adresbalk (URL balk) en kunt u de gegevens verifiëren.