Verzendmethodes

Navacqs biedt een breed aantal mogelijkheden voor het verzenden van de goederen. Uiteraard is het mogelijk de producten bij ons af te halen na betaling. Navacqs biedt de volgende verzendmethodes:

  • UPS – De eerste mogelijkheid voor het bezorgen van uw bestelling is met UPS. Wanneer u bestelt op werkdagen voor 16:00 uur worden de goederen de volgende werkdag bij u afgeleverd. Mocht u op het aflevermoment niet aanwezig zijn, zal UPS het pakket de volgende werkdag wederom aanbieden.
  • Transmission – Bij grotere zendingen per Euro pallets of halve pallets maakt Navacqs gebruik van betrouwbare en gerenommeerde partij Transmission. Ook deze zendingen worden voorzien van unieke Track & Trace code zodat uw bestelling op ieder moment te traceren is.
  • Afhalen – Uiteraard is het mogelijk om de goederen bij ons af te halen in Rotterdam, Nederland. Dit is mogelijk na ontvangst van betaling of contante betaling bij ons op kantoor. U kunt de goederen afhalen maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur. Uw bestelling staat binnen enkele ogenblikken voor uw klaar om af te halen.
Verzendmethodes

Verzendkosten

Navacqs berekend geen verzendkosten bij orders met een minimale orderwaarde van € 75,00 excl. of hoger. Mocht de orderwaarde lager liggen dan € 75,00 excl. BTW bedragen de verzendkosten slechts € 7,95 met UPS.

Wanneer u de bestelling komt afhalen in Rotterdam rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Verzendkosten
1