“Wij leveren zekerheid” . Dat is de visie van Navacqs Seal Suppliers. De onderneming streeft naar het voorkomen van fraude, schade en diefstal wereldwijd door niets aan toeval over te laten. Door de jaren van ervaring en kennis heeft Navacqs Seal Suppliers een eerlijk assortiment opgebouwd waarmee deze problemen verminderd kunnen worden.

Safe. Secure.

Bij Navacqs staan we voor zekerheid en veiligheid op ieder vlak. Al onze producten zorgen voor extra veiligheid en zekerheid bij iedere specialistische toepassing. Ook de website en andere data worden extra veilig binnen Europa gehost. Zo houden u en Navacqs de controle in handen en wordt niets aan het toeval overgelaten.

Betrouwbaar. Snel.

Dankzij de strategisch centrale voorraadlocatie in Rotterdam worden pakketten en pallets veilig en zeker vervoerd met gerenommeerde partijen. Eén van deze partijen is UPS. Iedere zending wordt voorzien van een unieke Track & Trace code zodat uw zending op ieder moment te traceren is. Omdat ieder product bij ons op voorraad ligt worden bestellingen op werkdagen voor 16:00 geplaatst de volgende werkdag al bezorgd!

Expertise. Producten.

Al sinds 1987 gaan wij bij Navacqs in overleg met onze klanten om specifieke wensen in kaart te brengen. In samenwerking met leveranciers hebben wij een ruim assortiment aan veiligheidsproducten gerealiseerd. Met de gebundelde kennis en expertise zorgt Navacqs voor de juiste oplossing voor het probleem dat gerelateerd is aan fraude, diefstal en/of schade.

24/7. Bereikbaar.

Wij zijn altijd bereikbaar! Met het geavanceerde en veilige online platform www.www.www.navacqs.nl wordt het eenvoudig om 24/7 een product te vinden voor uw specialistische toepassing. Ook zijn wij bij Navacqs gewoon nog bereikbaar op een manier zoals u wellicht wenst, namelijk telefonisch, per e-mail, per fax of zelfs per post(duif).

Tevredenheid. Waardering.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Door te luisteren naar u als klant en de processen hierop aan te passen zorgen wij voor de hoogst haalbare waardering. Het Navacqs team zet altijd dat extra stapje om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn bij het vinden van het juiste veiligheidsproduct en -toepassing.

Rotterdam. Berlijn.

Met locaties in Nederland en Duitsland kan Navacqs naast deze landen ook klanten in omliggende landen optimaal bedienen. Door nauwe samenwerkingen en ervaringen kunnen we onze kennis en expertise overbrengen op de gehele Europese markt. Iedere markt vereist een specialistische aanpak en vraagt om doordachte oplossingen per toepassing.