Heeft u het verkeerde product besteld of voldoet het product niet aan uw wensen? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de producten eenvoudig naar ons retour sturen. Uiteraard moeten de producten compleet en niet gebruikt zijn.

Stuur een e-mail met daarin uw ordernummer en eventuele opmerkingen naar sales@navacqs.be en wij zullen het retouretiket en verdere instructies naar u verzenden.

Zodra de goederen retour en gecontroleerd zijn, zal binnen 2 weken (14 dagen) het aankoopbedrag terug gestort worden. Navacqs vergoedt alle betalingen van u, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u hem de herroeping meldt. Tenzij Navacqs aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Navacqs gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het Europees Model formulier voor Herroeping om uw bestelling retour te sturen. Het formulier kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken:

Download het Europees Model Formulier 

Navacqs geeft als voorkeur de artikelen retour te ontvangen in de originele verpakking waarin u de goederen heeft ontvangen. Uiteraard kunt u de producten ook retourneren in een eigen verpakking.

Navacqs kantoor