Navacqs. Verhuizen.

Een bijzondere moment is aangebroken voor Navacqs. Na een periode van meer dan 16 jaar aan de Aploniastraat 78 in Rotterdam gaat Navacqs namelijk verhuizen! Per 28 juni 2021 verhuizen wij naar ons nieuwe pand. Het adres wordt als volgt:

Navacqs Seal Suppliers B.V.
Albert Plesmanweg 107 A
3088 GC Rotterdam
Nederland

Uitdaging. Logistiek.

De afgelopen jaren is Navacqs sterk gegroeid. Zo is het assortiment aan veiligheidsproducten verder uitgebreid. Ook hebben wij een ruimere voorraad aangehouden door de jaren heen. De groei heeft ervoor gezorgd dat de voorraad is verdeeld over 4 bedrijfspanden aan de Aploniastraat.

Ons logistieke team heeft vele kilometers gereden om bestellingen op het juiste moment beschikbaar te stellen aan de vervoerders. Alles om u een snelle en accurate levertijd te bieden. Om dit streven ook in de toekomst voort te zetten, gaan wij verhuizen naar één grote locatie!

Groter. Groeien.

Ons nieuwe pand bevindt zich in de Waalhaven van Rotterdam. Dichtbij de plek waar het voor Navacqs allemaal is begonnen in 1987. Zowel het kantoor als het magazijn bevinden zich aan de Albert Plesmanweg 107 A te Rotterdam. Dankzij het ruime magazijn beschikken wij over 3 keer zoveel ruimte t.o.v. de ruimte aan de Aploniastraat.

Hierdoor kunnen we het assortiment nog verder uitbreiden en natuurlijk de voorraad verder vergroten. Zo is Navacqs klaar voor de toekomst!

Planning. Verhuizing.

Voordat we ons nieuwe pand kunnen betreden worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Bijvoorbeeld het leveren en monteren van nieuwe stellingen en het implementeren van de IT omgeving. Ook worden pallets met voorraden tussentijds verhuisd naar de nieuwe locatie.

Op vrijdag 25 juni 2021 zal het operationele team verhuizen. Dit betekend dat ons magazijn die vrijdag geen bestellingen zal uitleveren. Bestellingen vanaf donderdag 24 juni 2021 na 16:00 zullen maandag 28 juni 2021 verstuurd worden voor levering dinsdag 29 juni 2021.

Voor eventuele vragen of spoedleveringen kunt u contact met ons opnemen via sales@navacqs.be of via +31 (0) 10-4950000.