Pallets

Pallets

Over pallets

Voor het verzegelen van pallets kunnen verschillende verzegelingen gebruikt worden. Zo kunnen pallets voorzien van stretch folie verzegeld worden met de Label Lock Security tape. Bij verwijderen van de tape wordt er een onuitwisbare laag achtergelaten op de stretch folie. Dankzij deze laag is terugplakken van de tape niet meer mogelijk.Deze tape is tevens voorzien van een uniek oplopende nummering om de 150 mm.

Ook kunnen pallets voorzien zijn van polypropyleen (PP) omsnoeringsband. Speciaal voor het verzegelen van PP omsnoeringsband is de Straplock Seal F-7115 ontwikkeld. Deze palletverzegeling wordt geplaatst op de kruispunten van de banden en vervolgens verzegeld. Dankzij de uniek oplopende nummering kan fraude voorkomen worden. Voor een correcte manier van verzegelen dient het omsnoeringsband volledig strak getrokken te worden. Voor extra bescherming kunnen pallets voorzien worden van speciaal ontwikkelde hoekbeschermers.

Het verzegelen van pallets en Europallets voorkomt fraude, schade en diefstal van uw goederen. Vooral bij kostbare producten, waaronder elektronische apparatuur, wordt het verzegelen sterk aangeraden. Vanuit voorraad zijn zowel de Straplock Seal F-7115 en de Label Lock Security Tape direct leverbaar. Beide type zijn voorzien van een uniek oplopende nummering. 

Daarnaast is het mogelijk de Straplock Seal te voorzien van een eigen opdruk. Zo kan er bedrijfsnaam/logo gedrukt worden op verzegeling. Neem voor alle mogelijkheden contact op met ons via sales@navacqs.nl of 010-4950000