EHBO koffers

EHBO koffers

Over ehbo koffers

Een volledig gevulde EHBO moet voorzien worden van een verzegeling. Wanneer er geen verzegeling aanwezig is op de EHBO koffer kunnen er mogelijk bepaalde producten niet aanwezig zijn. In noodsituaties is het van groot belang dat de EHBO koffer compleet is.

Voor het verzegelen van EHBO koffers is een verzegeling met een lage breeksterkte vereist. De verzegeling dient namelijk in noodsituaties eenvoudig te verbreken zijn. Daarnaast is het van belang dat de verzegeling opvalt. Hierdoor is het direct zichtbaar of de EHBO koffer compleet is.

Het verzegelen van EHBO koffers kan op verschillende manieren. Dit hangt af van de sluiting van de EHBO koffer. Bepaalde type EHBO koffers zijn voorzien van een speciale sluiting waarbij er gebruik gemaakt kan worden van een zogeheten aanrijgverzegeling. Verzegelingen als de One Piece Seal zijn uitermate geschikt voor het verzegelen van EHBO koffers.

Wanneer de speciale sluiting niet aanwezig is kunnen EHBO koffers verzegeld worden met een Security Label. Deze veiligheidslabels zijn leverbaar in twee varianten, namelijk de Zero Transfer/No Residue labels en Total Transfer/High Residu labels. Voor het verzegelen van EHBO koffers zijn de Zero Transfer/No Residue labels uitermate geschikt. Deze labels laten namelijk geen resten achter op de ondergrond.

Een Security Label laat een duidelijk melding zien in het label wanneer het geopend is. Hierdoor is het direct zichtbaar wanneer de EHBO koffer geopend is geweest.

Iedere verzegeling voor het verzegelen van EHBO koffers is voorzien van een uniek oplopende nummering gecombineerd met een naamopdruk. De combinatie van nummering en opdruk wordt slecht eenmalig geproduceerd waardoor fraude voorkomen kan worden.

Iedere verzegeling is vanuit voorraad leverbaar in een standaard variant. Tevens is het mogelijk om de verzegelingen te voorzien van een eigen naamsopdruk of logo.