Cateringtrolleys

Cateringtrolleys

Over cateringtrolleys

Voor het verzegelen van cateringtrolleys kunnen verschillende typen verzegelingen gebruikt worden. De sluiting van de cateringtrolley is voorzien van een speciale sluiting die eenvoudig verzegeld kan worden. De verzegeling zorgt ervoor dat onbevoegde geen toegang kunnen krijgen tot de inhoud van de cateringtrolley.

Navacqs levert twee type verzegelingen die geschikt zijn voor het verzegeling van cateringtrolleys, namelijk een zogeheten aanrijgverzegeling en padlock seal. De aanrijgverzegelingen kunnen volledig aangetrokken worden. Padlock Seals kunnen daarentegen dicht geklikt worden en hebben een vaste gebruikerslengte.

De Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away (MPT-TA) is uitermate geschikt voor het verzegelen van cateringtrolleys. De verzegeling is eenvoudig met de hand aan te brengen. Dankzij de speciaal ontwikkelde Tear-Away functionaliteit heeft de verzegeling een breeksterkte van 15 kg, maar is wanneer nodig eenvoudig te verwijderen met hand zonder kracht.

Bekijk de Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away

Naast de MPT-TA is de One Piece Padlock Seal (OPP Seal) geschikt voor het verzegelen van cateringtrolleys. Deze compacte lichtgewicht verzegeling is eenvoudig met de hand te verzegelen en te verbreken. Het doordachte design zorgt ervoor dat de One Piece Padlock Seal een zeer gebruiksvriendelijke verzegeling is.

Bekijk de One Piece Padlock Seal

Beide type verzegelingen zijn vanuit voorraad voorzien van een unieke bedrukking en uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slecht eenmalig gemaakt waardoor frauderen nagenoeg onmogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk te verzegeling te voorzien van eigen naamsopdruk/logo combineert met een uniek oplopende nummering.

Voor het verzegelen van cateringtrolleys met luxe artikelen kan er ook gebruik gemaakt worden van een Cable Seal 150. Dit type verzegeling heeft een hoge breeksterkte van 330 kg en is niet met de hand te verbreken. Hierdoor fungeert de verzegeling ook als extra beveiligingslaag. Dit type verzegeling is voorzien van een aluminium behuizing en staaldraad dat rafelt bij verbreking. Ook deze verzegeling is voorzien van een unieke bedrukking en uniek oplopende nummering.

Bekijk de Cable Seal 150