Big Bags

Big Bags

Over big bags

Verzegelingen voor big bags / bulkcontainers vormen een essentieel onderdeel van het transport- en opslagproces van bulkmaterialen. Een geschikte verzegeling zorgt ervoor dat het materiaal tijdens het vervoer en de opslag niet wordt verontreinigd of gestolen. Daarom is het belangrijk een betrouwbare verzegeling te gebruiken om de integriteit van het materiaal te beschermen.

Het gebruik van passende zegels als afsluiting van big bags / bulkcontainers is een beproefde methode om ervoor te zorgen dat het materiaal tijdens het vervoer en de opslag veilig blijft. Een verzegeling is een fysieke barrière die voorkomt dat onbevoegden of dieren de container kunnen openen. Er zijn verschillende soorten verzegelingen die kunnen worden gebruikt voor het verzegelen van big bags / bulkcontainers. Hieronder worden drie geschikte verzegelingen gepresenteerd: De Swift Seal, de ID Seal 600 en de NSS412-L seal.

De Swift Seal is een effectieve sealoplossing voor big bags / bulkcontainers. Hij is gemaakt van hoogwaardig nylon en heeft een metalen inzetstuk. Dit speciale type nylon heeft verschillende voordelen: de seal is door de materiaalkeuze beschermd tegen slijtage en is bestand tegen temperatuur en chemicaliën. Ondanks zijn smalle diameter heeft hij een zeer hoge breukbelasting van 35 kg en kan dus niet met de hand worden geopend.

De ID Seal 600 is een geavanceerde sealoptie die speciaal is ontworpen voor het sealen van zakken en containers. De extra lange zegelstaart en de hoge breeksterkte maken de seal geschikt voor diverse toepassingen. Met de ID Seal 600 kunnen grote zakken en bulkcontainers probleemloos worden geseald. De hoge breeksterkte zorgt ervoor dat de hals goed afgesloten kan worden. De tanden aan de binnenkant van de staart zorgen voor extra grip. Hierdoor kan de seal niet worden verplaatst.

De NSS412-L seal is een andere geavanceerde sealoptie die hoge veiligheid biedt voor grote zakken en bulkcontainers. Het heeft een robuuste seal met een extra sterk metalen inzetstuk. Het is de sterkste plastic seal in het assortiment met een breukbelasting van 40 kg. Dankzij zijn unieke eigenschappen is de NSS412-L seal ideaal voor het sluiten van onder meer big bags en bulkcontainers. De ribbels aan de binnenkant van de seal zorgen bovendien voor een strakke afsluiting van de zakhals.
Over het geheel genomen zijn seals een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het sealen van big bags / bulkcontainers. Zij garanderen de veiligheid van het materiaal tijdens vervoer en opslag en beschermen tegen verontreiniging en diefstal. De Swift Seal, de ID Seal 600 en de NSS412-L seal zijn drie geschikte sealopties die kunnen worden aanbevolen voor het sealen van big bags / bulkcontainers.