AED’s

AED’s

Over aed’s

Het verzegelen van AED’s (Automatische Externe Defibrillator) kan van cruciaal belang zijn. Tot op heden is het nog niet verplicht een jaarlijkse controle uit te voeren op AED’s. Toch wordt dit sterk aangeraden. Na controle van de AED kan deze namelijk verzegeld worden, waardoor het direct duidelijk is dat de AED gecontroleerd is. Daarnaast zorgt de verzegeling ervoor dat onbevoegden niet bij de AED kunnen komen en eventuele schade kunnen aanrichten.

Voor het verzegelen van AED’s kunnen verschillende verzegelingen gebruikt worden. Een van de meeste belangrijke eigenschappen van de verzegeling is de breeksterkte. De verzegelingen dienen in noodsituaties namelijk eenvoudig verbroken te worden door ieder willekeurig persoon.

De verzegelingen van Navacqs zijn voorzien van een unieke bedrukking gecombineerd met een uniek oplopende nummering. Deze combinatie wordt slechts eenmalig geproduceerd. Daarnaast zijn de verzegeling ontworpen om slechts eenmalig gebruikt te worden. Hierdoor kan fraude en/of schade voorkomen worden.

De One Piece Seal (OPS Seal) van Navacqs is uitermate geschikt voor het verzegelen van AED’s. Deze verzegeling is voorzien van een dunne zegelstaart met een diameter van slechts 2,3 millimeter. Dankzij deze dunne zegelstaart heeft verzegeling een breeksterkte van circa 6 kg en is daarmee eenvoudig met de hand te verbreken. Ook het aanbrengen van de verzegeling gaat met de hand zonder gereedschap.

Bekijk de One Piece Seal

Naast de One Piece Seal is ook de Medium Duty Pull Tight Seal Tear Away (MPT-TA) geschikt voor het verzegelen van AED’s. Deze verzegeling is voorzien van een zogeheten Tear Away functionaliteit. Hierdoor is de verzegeling eenvoudig met de hand te verbreken in noodsituaties.

Bekijk de Medium Duty Pull Tight Seal Tear-Away

Beide type verzegelen zijn voorzien van een standaard opdruk en zijn direct leverbaar vanuit voorraad. Naast de voorraad variant van Navacqs is het ook mogelijk de verzegelingen te personaliseren. Zo bestaat de mogelijkheid om de verzegeling te voorzien van een bedrijfsnaam en/of logo gecombineerd met een uniek oplopende nummering.