Bomen en Struiken

Bomen en Struiken

Over bomen en struiken

Verzegelen van bomen en struiken is belangrijk om de veiligheid en de integriteit van deze objecten te waarborgen. Hierbij komen security labels van pas. Bij het verzegelen van bomen en struiken zijn er verschillende producten beschikbaar, zoals HPT, MPT, Universal Seal en ID Seal 600.

HPT is een efficiënt security label dat speciaal is ontworpen voor het verzegelen van bomen en struiken. Dit label is sterk, duurzaam en waterbestendig, waardoor het ideale bescherming biedt voor uw bomen en struiken. MPT is een nog betere optie voor het verzegelen van bomen en struiken, aangezien het over een geavanceerd beveiligingssysteem beschikt. Hierdoor is het bijna onmogelijk om het label te verbreken of te verwijderen zonder sporen achter te laten.

Universal Seal is een andere optie voor het verzegelen van bomen en struiken. Dit label is universeel inzetbaar en biedt een hoge mate van bescherming. De ID Seal 600 is het meest geavanceerde security label voor het verzegelen van bomen en struiken. Dit label is voorzien van een unieke barcode of QR-code, zodat u altijd weet waar uw bomen en struiken zich bevinden en of ze beschermd zijn.